Offerte
KOCVIB type TVM
KOCVIB type TVM
Kocvib ontbraam en/of polijstmachines type TVM.   De TVM ontbraam/polijstmachines zijn optimaal te vullen en eventueel ook in segmenten te verdelen. De TVM is ook uitermate geschikt voor langwerpige producten.   Onderstaand PDF file te downloaden met uitgebreide informatie.
KOCVIB type KVM
KOCVIB type KVM
Kocvib ontbraam en/of polijstmachines type KVM. Het meest geleverde model ontbraam en/of polijstmachines model. Kenmerkt zich onder andere met een ingebouwde seperator bij de grotere modellen. Onderstaand PDF file te downloaden met uitgebreide informatie.
KOCVIB type KSM
KOCVIB type KSM
Kocvib ontbraam en/of polijstmachines type KSM. Het KSM model kenmerkt zich door snelheid en kwaliteit te combineren. Uit te breiden met o.a. een seperator. Onderstaand PDF file te downloaden met uitgebreide informatie.  
KOCVIB
KOCVIB
Kocvib ontbraam-polijst machines. - TYPE KSM, centrifuges - TYPE KVM, ronddraaitrommels - TYPE TVM, rechthoekige schudbakken Kocvib is in 1974 ontstaan en produceert de gehele machine alsmede de chips geheel in eigen beheer. Het eigen ontwerp “vibro”motoren hebben een zeer lange levensduur en is door de jaren heen continu door ontwikkelt. Daarnaast is de eigen PU gieterij in staat om een zeer dikke en slijtvaste laag aan te brengen wat de levensduur van de trommel1